Kotimuutto

AB Muuttopalvelu tarjoaa kaiken tarvittavan miellyttävää muuttoa varten. Tarjoamme yksinkertaisen ja selkeän muuttopaketin. Meiltä saat lisäpalveluna kalusteiden ja lattian suojausta muuton ajaksi ja voit vuokrata tai ostaa myös edullisia muuttolaatikoita. Palvelumme sopii mainiosti pienille ja suuremmille muutoille.

PYYDÄ TARJOUS

Yritysmuutot

AB muuttopalvelu sopii mainiosti kaiken kokoisille yrityksille. Tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua vankalla kokemuksella. Tarvittaessa voimme räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopivan muuttopaketin kilpailukykyisellä hinnalla.

PYYDÄ TARJOUS

Kalusteiden suojaus

Kalusteiden ja lattian suojauksella ennaltaehkäistään irtaimiston, kalusteiden ja lattian vaurioituminen. Suojaamme kaikki paikat huolellisesti ennen varsinaista muuttoa. Suosittelemme suojausta sujuvamman muuton mahdollistamiseksi.

PYYDÄ TARJOUS

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Meiltä voit hankkia kestävät muuttolaatikot edullisesti. Tarvittaessa voit myös vuokrata edullisia muuttolaatikoita. Muuttolaatikoiden lisäksi saat meiltä myös kaikki tarvittavat pakkausvälineet samassa paketissa.

Tilaa muuttolaatikot